Mas del Conill
Meer dan alleen ZON
Jijona / Xixona
 

 

 

sign 
A70 afslag 1,CV 800 richting Xixona
Volg vanaf CV 774 - km 8. onze borden.
Mas del Conill
Partida Espartal 204,03100 Jijona


;


Wij zijn U graag van dienst.

Baggen Consulting S.L.

Calle Raval 2, 03100

Xixona / Jijona - Alicante - Spanje.

Tel : 0034 629622153

Skype : costablancagroup


je.baggen@gmail.com
      
 
 bbq oven                                      horno                                                   

Bij de huur van Uw kamer is het ontbijt inbegrepen, voor de lunch of diner kunt U gebruik maken van onze buiten keuken. Die is voorzien van een barbecue, pizza oven en fornuis.

Tevens kunt U ook een maaltijd laten verzorgen door de gastheer, die koken als een van zijn hobby's heeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om de diverse restaurantjes in de buurt te verkennen, wij kunnen U enkele uitstekende adressen geven.

Natuurlijk bij een lekker etentje mogen we de drankjes niet vergeten. We hebben een gezellige kleine Bodega met uitgebreide drank voorraad tegen een redelijke prijs. U kunt natuurlijk ook U zelf ingekochte drankjes koelen in de koelkast die in de buiten keuken staat.

                                                             eigen label
We hebben eigen olijfolie van onze finca. Jaarlijks word in november/ december de oijfoogst afgehaald en geperst. Tevens maken we van de verschillende fruitbomen eigen marmelada. De wijn komt uit Rioja maar heeft wel ons huismerklabel. 
 
                                                                    bodega    
Onze kleine maar knusse bodega in de kelder. In de winter gebruiken we het ook wel om ontbijt te serveren. Anders staat er een koelkast met een koud pilsje of frisdrank. De wijn ligt natuurlijk op een goede temperatuur op u te wachten.